Koroška: “Nihče ne more vaditi namesto nas”

V nedeljo, 2. septembra, smo v Šentjanžu pri Dravogradu tekli že na četrti skupinski vadbi programa 1, 2, 3, GREMO! Še štiri nas čakajo: Ljubljana, Murska Sobota, Nova Gorica in Maribor. Kje se nam boste pridružili?
02Sep

Kot običajno se je tudi v Dravogradu zbrala motivirana druščina. Vsi, od 4-letnega Vita do 64-letnega Jožeta so potrdili, da vadba pripomore k boljšemu počutju. Ne glede na to, kje ste na svoji športni poti, boste na skupinskih vadbah 1, 2, 3, GREMO! našli nekaj zase.

 

V družbi našega motivatorja Marka Potrča in trenerja Jana Kovačiča so se zbrani najprej temeljito ogreli. Izvedli so pripravljalno ogrevanje za tek, ki je sestavljeno iz dinamičnih razteznih vaj, preventivnih vaj in tekaške abecede. Nato je sledila predstavitev glavne teme vadbe v Dravogradu: pogovornega teka.

 

Da bi novo znanje čim prej preizkusili v praksi, se je skupina takoj odpravila na 2-kilometrski pogovorni tek. Ta je potekal v dobrem in sproščenem vzdušju, kot se za lahkoten tek spodobi. Vendar nekaterim to ni bilo dovolj: skupina navdušenih gorskih tekačic je z Janom odtekla še daljšo razdaljo, saj »se niso cel dan ’rihtale’, da se bodo že zdaj obrnile .« Tako so skupaj pretekli kar 7 kilometrov.

 

Da pa ni nikoli prepozno za nov začetek, nam je dokazala gospa, ki je našem dogodku tekla prvič po 20 letih. Verjamemo, da ni bilo lahko, vendar ji je uspelo premagati vse izgovore. Če si tudi vi želite prvič ali znova stopiti na pot dobrega počutja, pridite na eno izmed prihodnjih skupinskih vadb in začnite z nami!

 

Vadba je minila še prehitro in že je bil čas za nagrado: raztezanje, ohlajanje ter pogostitev z vodo, izotoničnimi napitki, sadnimi smutiji, sadjem ter energijskimi ploščicami.

 

Naša naslednja postaja bo Ljubljana, kjer bomo skupaj trenirali

16. septembra pred poslovalnico HOFER na Cesti na Brdo 105.

 

Vsaka skupinska vadba je ena etapa na poti do našega končnega cilja, udeležbi na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, kjer bomo 28. oktobra tekli zase in za dober namen. Za vsak kilometer, ki ga bomo pretekli v majici 1, 2, 3, GREMO!, bo HOFER namenil 10 centov za pomoč otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Pridružite se Marku Potrču in Janu Kovačiču v tekaški skupini 1, 2, 3, GREMO! in tecite z nami za dober namen!

 

1, 2, 3, GREMO!

 

Prijavite se v tekaško skupino 1, 2, 3, GREMO!

Nazaj