Niti veter nas ne ustavi

Niti veter nas ne ustavi

Zadnja septembrska nedelja je postregla z lepim, a vetrovnim vremenom, kar pa ni ustavilo naših prekmurskih podpornikov. Murska Sobota je bila tako šesta postaja skupinske vadbe v okviru projekta 1, 2, 3, GREMO!, ki vabi na pot k boljšemu počutju.
30Sep

Pred HOFERjem v Murski Soboti se je zbrala skupina zagretih podpornic in podpornikov, ki so s  seboj prinesli pregovorno prekmursko dobro voljo in obilo pozitivne energije.

Ker so pred treningom podpisali zaobljubo svojemu telesu so vsi že nestrpno čakali, da se podajo na tek. Saj veste, kako pravijo: kar Prekmurec obljubi, to Prekmurec tudi izpolni. In tokrat ni bilo nič drugače.

Športno nedeljo smo kot vedno začeli s kratkim uvodnim nagovorom Marka Potrča in Jana Kovačiča, ki sta udeležence znova pozvala, da se vsem podpornikom projekta pridružijo na maratonu v Ljubljani in izbrano razdaljo pretečejo v naši modri 1, 2, 3, majici, v kateri bomo 28. oktobra tekli za dober namen.

Zaradi velike vneme je bil uvod krajši kot sicer, zato smo hitro začeli s temeljitim ogrevanjem. Sledil je prikaz krožnega treninga, kjer se je pokazala vztrajnost, predanost in zagretost naših podpornikov. Prav nihče med njimi ni varčeval z energijo, prav vsi so se trudili po svojih najboljših močeh. Po opravljenem krožnem treningu je sledil kratek tek, kjer smo med glasnim lovljenjem sape slišali tudi prijeten smeh tekačev in prav je tako, saj želimo, da našo pot do boljšega počutja zaznamujejo tudi  zabavni trenutki.

Hladen veter ni pregnal naših tekačev in tek smo sklenili kot zmagovalci. Povratku pred HOFER je sledilo še kratko ohlajanje, za zaključek pa smo utrujene mišice nahranili s sadjem, smoothiji, energijskimi ploščicami, izotoničnimi napitki in vodo.

Opogumljenih z odličnim počutjem in svežim zagonom se je nekaj udeležencev prijavilo v našo tekaško skupino 1, 2, 3, GREMO!, v okviru katere bomo 28. oktobra na maratonu v Ljubljani pridno premagovali kilometre in s tem zbirali sredstva za otroke v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Prijavite se na maraton v Ljubljani, dokazilo o prijavi oddajte na spletni strani pod zavihkom SKUPAJ NA MARATON in se pridružite Marku Potrču ter Janu Kovačiču v tekaški skupini 1, 2, 3, GREMO! tudi vi. Prijave so odprte do 9. oktobra! 

Prijavite se v tekaško skupino 1, 2, 3, GREMO!

Pred tem pa se bomo srečali še v dveh slovenskih mestih: Novi Gorici in Mariboru!

 

Naša naslednja postaja bo Nova Gorica, kjer se dobimo

7. oktobra ob 16. uri pred HOFERjem na Cesti 25. junija 1L.

 

1, 2, 3, GREMO!

Nazaj