Gorenjska dokazala, da lahko premaga vsak izgovor

Gorenjska dokazala, da lahko premaga vsak izgovor

Tudi nizke temperature niso ovira. To so potrdili udeleženci tretje skupinske vadbe programa 1, 2, 3, GREMO!, ki so na nič kaj poletnih Jesenicah dokazali, da so močnejši od najmočnejših izgovorov.
26Aug

V najštevilčnejši skupini tekačev do sedaj so tekli prav vsi - od mladih odbojkaric iz Odbojkarskega kluba Jesenice, ki so svojo energijo izžarevale na vsaki fotografiji, do prekaljenih športnikov in športnic, med katerimi je izstopala domačinka Štefka, saj se je vadbe udeležila pri 81. letih, ki jih še kako dobro skriva.

Osrednja tema vadbe na Jesenicah je bil fartlek ali tehnika povečanja vzdržljivosti pri teku, ki jo je Jan zbrani druščini predstavil po temeljitem ogrevanju z dinamičnimi razteznimi vajami in tekaško abecedo. Zaradi nizkih temperatur so bili tokrat v modi dolgi rokavi, vendar so se vsi obiskovalci hitro ogreli in brez težav pretekli idilično pot ob reki Savi.

Po teku je nastopil čas za raztezanje in zdravo pogostitev. Obiskovalci so si lahko postregli s sadnimi smutiji, sadjem in hranilinimi ploščicami, med polnjenjem zalog energije pa je potekalo druženje z Markom in Janom, ki so ga udeleženci lahko izkoristili za fotografiranje z ambasadorjema in za vprašanja o vadbi, prehrani in motivaciji, kar lahko naredite tudi vi preko spletnega obrazca.

Naše naslednje druženje sledi že 2. septembra v Šentjanžu pri Dravogradu, kamor ambasadorja vabita celo Koroško. Tematika dogodka bo posvečena stabilizaciji telesa in pogovornemu teku, tudi tokrat pa vam obljubljamo, da bomo skupaj premagali vse izgovore.

Pridružite se nam v nedeljo, 2. septembra, v Šentjanžu pri Dravogradu pred poslovalnico HOFER, Otiški vrh 168A, ob 18. uri. 


V nadaljevanju sledi še dogodek v Ljubljani, Murski Soboti, Novi Gorici in Mariboru, vrhunec akcije pa bomo sklenili 28. oktobra na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, kjer bomo v združeni tekli za dober namen.

Pridružite se naši tekaški skupini in si zagotovite majico 1, 2, 3, GREMO!

1, 2, 3, GREMO!

Nazaj