Različni, a vsi z istim ciljem: tek do dobrega počutja na Obali

Različni, a vsi z istim ciljem: tek do dobrega počutja na Obali
Drugi skupinski trening programa 1, 2, 3, GREMO! nas je popeljal na Obalo, v vroči Koper, kjer se je Marku Potrču in Janu Kovačiču pridružila raznolika skupina tekačev, katerih skupni točki sta bili pozitivna energija in želja po boljšem počutju.
17Aug

Vsi, od popolnih začetnikov do izkušenih športnikov, so prišli tekmovat – ne drug z drugim, temveč sami s seboj. Navkljub soparnemu zraku so bili vsi polni dobre volje, za kar sta jim čestitala tudi naša ambasadorja.


Po uvodnem nagovoru in obveznem ogrevanju se je skupina odpravila v športni park Bonifika, kjer so vsi udeleženci odtekli krog v čudovitem zelenem okolju: od 6-letne Ivone in 14-letnega Jureta, do Milana, ki je na skupinsko vadbo prikolesaril iz Žalca, pri svojih petdesetih pa je že odtekel maraton - in to na svoj rojstni dan.


Pridružila se nam je tudi Janova izbranka Nives Orešnik, ki je odkrito povedala, da teka včasih ni marala, danes pa ga obožuje in zelo rada teče. Tudi Nives že od samega začetka aktivno spremlja HOFERjevo akcijo 1, 2, 3, GREMO!.


Udeleženci so med tekom opravili sklop vaj za stabilnost, najbolj vzdržljivi med njimi pa so v Janovi družbi odtekli še dodaten krog. Na zelenici pred stadionom so za zaključek opravili še raztezne vaje in se odpravili nazaj pred HOFERjevo poslovalnico na zasluženo pogostitev s sadnimi smoothiji in energijskimi čokoladicami. Ob njih so med fotografiranjem, vprašanji in končnim nagovorom zadovoljni zaključili druženje.


Obala, pokazali ste, da ste pripravljeni narediti nekaj zase in da lahko premagate tudi najmočnejše izgovore!

Naša naslednja postaja so Jesenice, kjer bomo v nedeljo, 26. avgusta, skupaj spoznavali fartlek oz. se naučili, kako pri teku povečati vzdržljivost.


Zato vabimo vso Gorenjsko: to je vaša priložnost, da vadite z nami in pokažete, da tudi Gorenjska ne pozna izgovorov!


Dobimo se ob 18.00 pred poslovalnico HOFER na naslovu Spodnji Plavž 3C na Jesenicah. Se vidimo!

 

1, 2, 3, GREMO!

Nazaj