Namen projekta - dosežen.

S projektom 1, 2, 3, GREMO! smo želeli vsej Sloveniji ponuditi zanesljivo pot do dobrega počutja. 11 tednov smo vas vodili skozi temeljit, strokovno zasnovan dnevni program vadbe, prehrane in motivacije, s katerimi niste dosegli le vseh vadbenih ciljev, temveč tudi pridobili voljo in vztrajnost, ki ju boste lahko uporabili na vseh področjih življenja. Vaša številčna udeležba je potrdila, da smo svoj namen dosegli.

Hvala, ker ste sledili programu. Naj vas vaši dosežki še naprej opogumljajo na odločni poti do končnega cilja – postati najboljša različica sebe.

1, 2, 3, GREMO!

Za vašo pripravljenost so skrbeli naši ambasadorji

 

 • Mojca Cepuš, <br>certificirana nutricistka

  Mojca Cepuš,
  certificirana nutricistka

  Mojca Cepuš je mednarodno certificirana nutricistka, ki se s prehranskim svetovanjem profesionalno ukvarja že od 2007, njena ljubezen in zanimanje do te znanosti pa segata še dlje. Poleg osebnega dela s klienti v svojem delu predava v sklopu Fitnes zveze Slovenije, vodi delavnice za mnoga podjetja, svetuje šolam – in letos je z dnevnimi jedilniki svetovala tudi vam.
 • Jan Kovačič, <br>osebni trener

  Jan Kovačič,
  osebni trener

  Tudi letos je strokoven program vadbe za vas pripravil vrhunski osebni trener, Jan Kovačič, diplomant Fakultete za šport z več kot osmimi leti izkušenj. Pod njegovim vodstvom ste se potili med raznolikimi vadbami, od tekaških do visokointenzivnih, in vztrajali do vašega končnega cilja - teka na Istrskem maratonu.

 • Marko Potrč, <br>motivator

  Marko Potrč,
  motivator

  Ko zmanjka zagona, potrebujemo nekoga, ki nas spravi nazaj na pravo pot. To nalogo je opravljal energije polni motivator Marko Potrč. Njegovi nasveti in nalezljiva navdušenost sta nas spremljala ves čas programa in nam v ključnih trenutkih dajala dodatno moč.