Drago moje telo,
čas je, da te spravim v formo.

NAMEN PROJEKTA 1, 2, 3, GREMO!

S projektom 1, 2, 3, GREMO! želimo vso Slovenijo aktivirati za sodelovanje v celostnem programu za izboljšanje dobrega počutja.

V naslednjih nekaj mesecih vas bomo vodili skozi temeljit, strokovno zasnovan in uporaben program vadbe, prehrane, motivacije ter priročnih nasvetov, s katerimi boste stekli proti dobremu počutju in se uspešno soočili z vsemi izzivi na maratonu življenja.

HOFER s projektom 1, 2, 3, GREMO! podpira tudi projekt Botrstvo. Za vsak kilometer, ki ga bodo udeleženci v majici 1, 2, 3, GREMO! pretekli na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, bo HOFER namenil 10 centov za otroke v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Sledite programu, upoštevajte nasvete in po samo 123 dneh boste pripravljeni na nekaj, kar se vam danes zdi nemogoče - preteči maraton, pa čeprav zgolj razdaljo 10 km.

Ste pripravljeni narediti nekaj zase in za svoje telo?

1, 2, 3, GREMO!

 • Marko Potrč, <br>vaš motivator

  Marko Potrč,
  vaš motivator

  Oče, partner, TV-voditelj - v tem vrstnem redu, kot pravi sam. Energije poln voditelj je tudi strasten športnik, saj je njegov drugi dom telovadnica, v kateri se šestkrat na teden spopada z utežmi, poleg tega pa še štirikrat tedensko teče. S svojim entuziazmom vas bo spodbujal v trenutkih, ko vam bo zmanjkovalo zagona.
 • Jan Kovačič,<br>vaš trener

  Jan Kovačič,
  vaš trener

  Jan je vrhunski osebni trener, ki svoje varovance usmerja pri doseganju ciljev in preseganju lastnih omejitev. Kot diplomant Fakultete za šport z več kot sedmimi leti izkušenj bo poskrbel za strokovne vsebine. Za vas je sestavil poseben program vadbe in prehrane, ki ga lahko tedensko spremljate na naši spletni strani in skupaj z nami vadite.

DRAGO MOJE TELO, ČAS JE ZA VADBO!

Drago moje telo, lahko sva ponosna!

OGLEJTE SI PROGRAM