Namen projekta 1, 2, 3, GREMO!

S projektom 1, 2, 3, GREMO! želimo vsej Sloveniji ponuditi brezplačno pot do dobrega počutja. 11 tednov vas bomo vodili skozi temeljit, strokovno zasnovan dnevni program vadbe, prehrane in motivacije, s katerimi ne boste dosegli le vseh vadbenih ciljev, temveč tudi pridobili voljo in vztrajnost, ki ju boste lahko uporabili na vseh področjih življenja – tudi na letošnjem vrhuncu programa, HOFER rekreativnem teku na Istrskem maratonu.

Če ste pripravljeni slediti programu, lahko postanete vse, kar si želite.

1, 2, 3, GREMO!

Naši ambasadorji, vaša strokovna ekipa

 • Mojca Cepuš, <br>certificirana nutricistka

  Mojca Cepuš,
  certificirana nutricistka

  Mojca Cepuš je mednarodno certificirana nutricistka, ki se s prehranskim svetovanjem profesionalno ukvarja že od 2007, njena ljubezen in zanimanje do te znanosti pa segata še dlje. Poleg osebnega dela s klienti v svojem delu predava v sklopu Fitnes zveze Slovenije, vodi delavnice za mnoga podjetja, svetuje šolam – in sedaj bo z dnevnimi jedilniki svetovala tudi vam.
 • Jan Kovačič, <br>osebni trener

  Jan Kovačič,
  osebni trener

  Tudi letos je strokoven program vadbe za vas pripravil vrhunski osebni trener, Jan Kovačič, diplomant Fakultete za šport z več kot osmimi leti izkušenj. Pod njegovim vodstvom se boste potili med raznolikimi vadbami, od tekaških do visokointenzivnih, in vztrajali do vašega končnega cilja.

 • Marko Potrč, <br>motivator

  Marko Potrč,
  motivator

  Ko zmanjka zagona, potrebujemo nekoga, ki nas spravi nazaj na pravo pot. To nalogo bo opravljal energije polni motivator Marko Potrč. Njegovi nasveti in nalezljiva navdušenost vas bosta spremljala ves čas programa in vam dala dodatno moč v ključnih trenutkih.

VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA

Če vas zanima karkoli o vadbi, prehrani, motivaciji, psihologiji ali športu, kliknite na gumb POŠLJI VPRAŠANJE in v najkrajšem možnem času boste dobili svoj odgovor.

Pošlji vprašanje