NAMEN PROJEKTA 1, 2, 3, GREMO!

S projektom 1, 2, 3, GREMO« smo želeli vsakomur omogočiti, da s pomočjo strokovnega programa vadbe in motivacije premaga vse izgovore ter v 123 dneh občutno izboljša svoje počutje.  

To ste tudi storili: 3.638 vas je skupaj preteklo 41.609 kilometrov, kar je več kot obseg našega planeta!

Niste pa tekli le za dobro počutje, temveč tudi za dober namen. Za vsak kilometer, ki ste ga pretekli, je HOFER namenil 10 centov za otroke v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji: tako ste pritekli kar 4.160,90 !

Pred 123 dnevi ste podpisali zaobljubo svojemu telesu in se tako zavezali, da boste zanj v prihodnje bolje poskrbeli. To vam je uspelo. Danes se vaše telo zahvaljuje vam – z dobrim počutjem.

Kot sta vas ambasadorja projekta, Marko in Jan, vodila skozi program, vas sedaj pozivata, da s tekom nadaljujete. Naj tek postane del vašega vsakdanjika, boljše počutje pa zvesti spremljevalec na maratonu življenja. Telo vam bo hvaležno.

 • Marko Potrč, <br>vaš motivator

  Marko Potrč,
  vaš motivator

  Oče, partner, TV-voditelj - v tem vrstnem redu, kot pravi sam. Energije poln voditelj je tudi strasten športnik, saj je njegov drugi dom telovadnica, v kateri se šestkrat na teden spopada z utežmi, poleg tega pa še štirikrat tedensko teče. Njegovo neusahljivo navdušenje nas je spremljalo vseh 123 dni programa in nas zanesljivo pripeljalo na cilj.

 • Jan Kovačič,<br>vaš trener

  Jan Kovačič,
  vaš trener

  Jan je vrhunski osebni trener, ki svoje varovance usmerja pri doseganju ciljev in preseganju lastnih omejitev. Kot diplomant Fakultete za šport z več kot sedmimi leti izkušenj je skrbel za strokovnost vseh vsebin. Z njegovim programom vadbe ste se v 17. tednih pripravili na tek na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, kjer ste v cilj pritekli kot zmagovalci.

DRAGO MOJE TELO, PRITEKLA SVA NA CILJ!

Drago moje telo, teciva skupaj še naprej.

SKUPAJ NA CILJU